30 mei 2022

SPANNINGA X JOOLZ: laat er licht zijn op kinderwagens

Joolz lanceert de Geo³ kinderwagen met het Spanninga—voorlicht om ouders en hun kinderen te helpen veilig te reizen en pendelen in het donker.

Op 23 mei, 2022, lanceert het kinderwagenmerk Joolz hun nieuwe Geo³ kinderwagen. De kinderwagen kan worden uitgerust met een praktische en krachtige LED voorlamp dat door Spanninga is ontwikkeld om zichtbaarheid en veiligheid te bieden aan degenen die hun kinderen willen meenemen voor een wandeling als het buiten donker is.

Dankzij drie verschillende standen (eco modus (8 uur), reguliere modus (4 uur) of knipperend (25 uur)) voldoet de LED lamp aan ieders behoefte. De lamp is duurzaam doordat hij USB oplaadbaar is. Geen verspilling van batterijen meer, maar in plaats daarvan een lamp die snel en gemakkelijk op te laden is met behulp van de meegeleverde kabel. De lamp voldoet aan IPX3 en is waterbestendig.

“Wij zijn erg blij met de samenwerking voor onze Joolz Geo³. We bieden consumenten de perfecte oplossing om nu ook verlicht de straat op te gaan met hun kinderwagen. Dit geeft een extra veilig gevoel” zegt Robert Stadman, Head of Product Development bij Joolz.