27 maart 2023

SPANNINGA’S ELIPS: BESTE BATTERIJ ACHTERLICHT VAN 2023!

Spanninga's Elips rear light is the best battery light of 2023

SPANNINGA'S Elips is door de Belgische vergelijkingssite Doorgelicht.be uitgeroepen tot beste batterij-achterlicht van 2023.

Doorgelicht.be stelt: "Het beste achterlicht op batterijen voor je fiets is het Elips-achterlicht van Spanninga. Het achterlicht is eenvoudig en doet wat moet. Om de lamp aan te steken heb je twee AAA-batterijen nodig. Twee volle batterijen zijn goed voor vijftig uur licht. Aangezien de lamp weinig functies bevat, werkt de batterij zeer zuinig. Ook de prijs is in verhouding. Je bevestigt de lamp best op je bagagerek. Dat maakt dat hij voornamelijk geschikt is voor stadsfietsen. Hij is licht en compact."

De review waardeert ook de speciale vorm van de Elips lamp, die zorgt voor een goede lichtverdeling, omdat het hele oppervlak van de lamp oplicht. Tot slot bevat de lamp ook een reflector. Een reflector weerkaatst het licht en zorgt voor extra hoge zichtbaarheid. Met dit achterlicht ben je tot 320 graden zichtbaar op de weg. Als de batterij bijna leeg is, gaat er een indicatielampje branden, zodat je de batterijen tijdig kunt vervangen.

Wij zijn erg blij met deze eerste plaats en blijven streven naar het ontwikkelen van de best presterende fietsverlichting!

Het volledige artikel is hier te vinden:
De 8 beste achterlichten voor de fiets van 2023 | Doorgelicht