12 september 2022

SPANNINGA’S GLOW BRAKE achterlicht is genomineerd voor de German Design Awards 2023

Spanninga German Design Awards nomination with GLOW BRAKE rear light

Spanninga's GLOW BRAKE is genomineerd voor de German Design Awards 2023 in de categorie "Excellent Product Design"! De prijsuitreiking vindt plaats op 3 februari 2023 in Frankfurt/Main.

De GLOW BRAKE is een geïntegreerd achterlicht, speciaal ontworpen voor de unieke MIK Commuter Carrier. De baanbrekende Contour Lighting Technology (CLT©) biedt een voorheen onbereikbaar niveau van lichtverspreiding. De lamp is voorzien van 50 kleine LED's, die een lichtopbrengst creëren van 3 Candela (rondom), waardoor je zichtbaar bent tot 400 meter. De lamp beschikt ook over een op sensoren gebaseerde remlichtfunctie die een helder lichtsignaal van 8 candela geeft, wanneer je remt. Hiermee ben je zichtbaar tot 600 meter. De GLOW BRAKE is geschikt voor alle standaard e-bike systemen van 6-48VDC en voldoet aan de Duitse en Deense regelgeving.

VERTROUWDE SAMENWERKING MET DEZE MERKEN:

Word lid van onze nieuwsbrief

© 2023 SPANNINGA Alle rechten voorbehouden.

Maximum bereikt!