23 januari 2023

SPANNINGA lanceert Virtual Experience Center!

Joure (Nederland), 23 januari 2023. Vandaag lanceert Spanninga officieel zijn eerste Virtual Experience Center. Maak je klaar om een diepe duik te nemen in de virtuele realiteit van verlichting voor micromobiliteit…

De Spanninga Virtual Experience Center is een virtuele omgeving met exclusieve content en beperkte toegang voor professionals in de industrie van micromobiliteit. Het is zo ontworpen om te zorgen dat product managers de Spanninga collectie op een indrukwekkende en interactieve manier kunnen ervaren, met daarbij presentaties en discussies met de Spanninga Acccount Managers.

“We zijn heel erg enthousiast om de meeslepende kracht van virtual reality te gebruiken om een innovatieve 3D-product ervaring aan te bieden aan de professionals van de micromobiliteitsindustrie. Met nieuwe manieren van verkennen en visualiseren zorgen we ervoor dat Spanninga-producten op een speelse manier toegankelijk zijn. En dit is nog maar het begin: de Virtual Experience Center zal nog leuke verrassingen krijgen, dus blijf op de hoogte…” zegt Aurélie Gil Dos Santos, Marketing Director bij Spanninga

Bezoekers met toegang tot de Virtual Experience Center kunnen virtueel rondlopen met een virtual-reality bril of vanachter hun computer en kunnen op een nieuwe en indrukwekkende manier toegang krijgen tot de permanente product collectie van Spanninga. De showroom maakt het ook mogelijk om virtuele vergaderingen in te plannen met Spanninga personeel.

Ontdek het hier: www.virtual.spanninga.com

Mocht je nog geen toegang hebben, dien dan een verzoek in via het platform.

VERTROUWDE SAMENWERKING MET DEZE MERKEN:

Word lid van onze nieuwsbrief

© 2023 SPANNINGA Alle rechten voorbehouden.

Maximum bereikt!