31 maart 2022

THOR 1100 bekroond als beste mountainbike verlichting 2022 voor nachtelijke fietstochten door blogger UtagawaVTT!

Thor 1100

Samen met het advies van verscheidene experts, adviseert UtagawaVTT in een nieuw blogartikel een selectie van de beste MTB lampen van het jaar. Het is geen verrassing dat Spanninga’s THOR 1100 in de lijst van winnaars staat.

Het blogartikel benoemt de THOR 1100 als een hoogwaardige mountainbikeverlichting. De blogpost benoemt ook de voordelen van de lamp: zijn indrukwekkende brandduur (10u30 max in boost-modus en 16u max in eco-modus), de kracht van de lichtstraal (1100 Lumens), de functionaliteit van zijn eco-functie die het mogelijk maakt om de brandduur te verlengen tijdens beklimmingen, de ergonomie van de schakelaar, het ultracompacte formaat, de kwaliteit van de materialen en ten slotte de betaalbare prijs.

In het kort beoordeelt UtagawaVTT de THOR 1100 als “het ideale licht voor fietstochten in het bos, de kwaliteit is uitstekend, en het is bestendig tegen slechte weersomstandigheden”.

Lees het volledige artikel hier.

Beoordeel het voor jezelf!