15 maart 2022

Spanninga stelt Léon van Strien aan als Technisch & Innovatie Directeur

Léon van Strien

Het voorjaar is begonnen, de natuur ontwaakt en ook binnen Spanninga klinkt een nieuw geluid. Gezien de recente jaren van groei én een ambitieus plan voor de toekomst, zal Léon van Strien als Technisch & Innovatie Directeur het bedrijf komen versterken.

Léon is een sportieve en technisch-geschoolde manager met een brede interesse in de fietsenbranche. Na een Bachelorstudie Design & Productietechnologie aan de HTS in Rotterdam en een Masterstudie Werktuigbouwkunde aan de TU in Delft, studeerde hij in 2005 af. Hierna is hij negen jaar werkzaam geweest als Product Manager bij Shimano, waar hij verantwoordelijk was voor de productidentiteit -en ontwikkeling. Als Engineering Manager bij Trek was hij bijna zeven jaar lang de ogen en oren in Europa voor het Amerikaanse hoofdkantoor. Met deze ruime ervaring in de fietsinddustrie, komt hij dus stevig beslagen ten ijs bij de Spanninga Group.

Als Technisch & Innovatie Directeur is hij verantwoordelijk voor het initiëren, vertalen en uitvoeren van Spanninga’s organisatiedoelstellingen op het gebied van innovatie roadmaps, productontwikkeling en productie- en procesontwikkelingsprogramma’s. Hij zal constant proberen te voldoen aan de kwalitatieve en kwantitatieve marktvraag, nu en in de toekomst.

“Ik ben er trots op deel uit te mogen maken van het ontwikkelingsproces bij Spanninga. Het is een prachtig en iconisch bedrijf met veel expertise en ervaring op het gebied van micromobiliteitsverlichting. Ik kijk ernaar uit om deze reis te beginnen met alle Spanninga-collega’s.” aldus Léon van Strien.

VERTROUWDE SAMENWERKING MET DEZE MERKEN:

Word lid van onze nieuwsbrief

© 2023 SPANNINGA Alle rechten voorbehouden.

Maximum bereikt!