14 maart 2022

E-bike van het Jaar 2022 ‘Urban’ Sparta d-RULE Energy uitgerust met custom made Spanninga verlichting

Bij de jaarlijkse Fiets Awards, georganiseerd door de RAI Vereniging, is er wederom een fiets met Spanninga-verlichting in de prijzen gevallen. Ditmaal in de categorie Urban E-bikes, waar de Sparta d-RULE Energy hoge ogen scoorde. Hierbij werd de verlichting door de jury expliciet genoemd en geprezen.

De Sparta d-RULE Energy is een krachtige e-bike die uitermate geschikt is voor woon-werkverkeer. Met deze moderne e-bike mag je letterlijk en figuurlijk gezien worden, want hij is zowel aan de voor- als achterkant uitgerust met de custom-made n:LIGHT verlichting, ontwikkeld door Sparta en Spanninga. Dit innovatieve concept is sterk geïnspireerd op de automotive industrie. De verlichting beschikt over efficiënte COB LED’s in een volledig geïntegreerd design. De n:LIGHT verlichting biedt extra veiligheid en exclusieve functies, zoals start-up en coming home.

“De eerste indruk maakt deze e-bike helemaal waar: robuust, stoer, onderscheidend. De aandacht voor details en veiligheid maakt indruk op de jury: de verlichting springt natuurlijk meteen in het oog. De ledverlichting heet je welkom en de mooie oplossingen voor het afdekkap van de accu en de fraai weggewerkte laadpoort worden gewaardeerd.” aldus de Fiets Awards vakjury.