13 september 2021

SPANNINGA organiseert eerste virtuele evenement ooit

BEAM UP Virtual Event

Vanaf 14 t/m 16 september, organiseert Spanninga haar eerste virtuele evenement ooit: BEAM UP, welke gericht is aan B2B klanten.

In de huidige sanitaire context, heeft Spanninga ervoor gekozen om geen beurzen bij te wonen. In plaats daarvan heeft Spanninga haar eigen virtuele evenement BEAM UP georganiseerd. Omdat het evenement online zal zijn, is het geschikt voor alle Spanninga klanten over de hele wereld. Het evenement zal 3 dagen duren en vindt plaats op 14, 15 en 16 september en is gericht aan B2B klanten ((elektronische) fiets producenten en groothandelaren).

Het evenement zal bestaan uit twee onderdelen:

  • Een virtuele showroom waar klanten Spanninga’s nieuwe producten kunnen bewonderen, en speciale content te zien krijgen zoals presentatie videos, technische documenten en 360 weergaven van de producten.
  • Virtuele ontmoetingen met Spanninga’s Accountmanagers.

Bekijk het virtuele evenement hier. Voor meer informatie over toegang van het evenement of om een afspraak te maken met één van Spanninga’s Accountmanagers neem contact op met: sales@spanninga.com.