12 september 2019

Spanninga x Look: nieuwe Geo-Trekking pedalen geïntroduceerd met geïntegreerde VISION verlichting

Look Vision lights integrated in the pedals

Afgelopen week, tijdens Eurobike, heeft LOOK haar nieuwe, innovatieve Geo-Trekking pedalen geïntroduceerd. Deze pedalen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in off-road gebieden, buitengebieden en in de stad.

Het nieuwe Geo-Trekking assortiment bestaat uit drie pedalen die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de verschillende wensen en behoeften van fietsers. Van stadsfietsers tot enthousiaste e-mountainbikers. De pedalen hebben een revolutionair, dubbelzijdig design en bieden verscheidene opties aan fietsers die niet willen kiezen tussen de prestaties en veiligheid van een kliploze pedaal en het gemak van een vlakke pedaal.

Zowel de Geo-Trekking als de Geo-Trekking ROC modellen zijn beschikbaar in een 'VISION' uitvoering. Hierbij is er een extra, afneembaar LED-lampje toegevoegd aan de pedaal, welke zorgt voor een essentiële veiligheid. Deze lampen zijn ontwikkeld in samenwerking met Spanninga.

“De nieuwe VISION verlichting helpt ons in het realiseren van onze droom om fietsen veiliger te maken voor alle weggebruikers. Met de VISION verlichting in de Geo-Trekking pedalen is de fietser meer zichtbaar. Het zorgt ervoor dat je opvalt, zowel in een stadsomgeving als buitengebied.” zegt Alexandre Lavaud, LOOK Product Manager voor fietspedalen.

Alle modellen zullen vanaf 15 oktober wereldwijd beschikbaar zijn bij de LOOK dealer. Vind je dichtstbijzijnde winkel HIER.