9 april 2019

Spanninga en Egobike organiseren samen de Ventoux Xtreme MTB-tocht

Atmosphere image Ventoux Xtreme MTB raid

Egobike, wiens activiteiten variëren van een MTB-school en evenementenorganisatie, tot MTB-sessies en de training van een topteam, organiseert dit jaar de tweede editie van de Ventoux Xtreme raid VTT in Malaucène in de Mont Ventoux. Dit jaar is een speciale editie, waaraan de Spanninga Night Race is toegevoegd. Tijdens deze race worden de deelnemers uitgerust met de populaire en krachtige THOR 1100 en THOR 800 lampen. Extra uitdaging is dat de route pas 1 week voor aanvang van het evenement bekend wordt gemaakt.

"De Spanninga Night Race is een van de mysterieuze onderdelen van de tocht. Een speciaal moment waarop de kwaliteit en prestaties van de Spanninga-verlichting extra belangrijk zijn voor de deelnemers, zowel voor hun eindresultaat als veiligheid," vertelt Olivier Brunaud, oprichter van Egobike.

Als aanvulling op dit evenement is Spanninga ook de trotse sponsor van het Ambassador Egobike team, welke de kleuren van het merk tijdens een aantal evenementen zullen dragen. Daarnaast ondersteunt de verlichtingsproducent Egobike tijdens alle sessies met gids om de Ventoux regio 's nachts te ontdekken.

"LET OP! Door de slechte weersvooruitzichten (sneeuw), zal de Ventoux Xtreme raid VTT verplaatst worden naar het weekend van 7-8 september. Meer informatie vind je HIER."