3 juni 2024

SPANNINGA toont innovaties op Eurobike 2024

Spanninga Showcases Innovations at Eurobike 2024

SPANNINGA TOONT INNOVATIES OP EUROBIKE 2024 | Spanninga breidt drie van hun succesvolle achterlichtseries uit met innovatieve functies voor meer veiligheid. De nieuwste verbeteringen zorgen ervoor dat fietsers beter zichtbaar en beschermd zijn op de weg. Met deze nieuwe functies zet Spanninga opnieuw de toon in fietsverlichting. Bovendien heeft Spanninga een verbetering doorgevoerd op het gebied van digitale tools. De Augmented Reality (AR) App is geüpdatet en uitgebreider dan ooit.

HALO

Na de succesvolle introductie van de HALO-serie op Eurobike vorig jaar en het winnen van een German Design Award 2024 voegt Spanninga een nieuwe versie van het HALO achterlicht toe, inclusief sensor-gebaseerde stoplichtfunctie en richtingaanwijzers. De innovatieve HALO achterlichtserie heeft een uniek ultracompact ontwerp met vloeiende organische lijnen en een geïntegreerde Z-reflector. De HALO verlichting is beschikbaar voor montage op de bagagedrager of het achterspatbord en is beschikbaar in versies voor dynamo-aangedreven fietsen met Safe-stop en voor e-bikes met remlicht.

SPANNINGA toont innovaties op Eurobike 2024

GLOW

Spanninga’s bekroonde (German Design Award 2023) GLOW geïntegreerde achterlichtoplossing is als eerste op de markt specifiek ontworpen voor de Commuter Carrier. Deze serie is ontwikkeld met andere internationale experts in hun vakgebied: BASIL, MIK, MASSLOAD en TRACEFY. Dit jaar zal de GLOW-serie worden uitgebreid met een versie met sensor-gebaseerde stoplichtfunctie en richtingaanwijzers. De GLOW is beschikbaar voor dynamo-aangedreven fietsen met Safe-stop en voor e-bikes met remlicht.

PIMENTO

De compacte PIMENTO-serie is een baanbrekend en innovatief licht. Het beschikt over de meest recente technologieën op de markt (bijv. COB LED-technologie). De PIMENTO heeft een extreem krachtige lichtbundel zowel naar achteren als opzij. Op de Eurobike van dit jaar presenteren we ons nieuwste lid van de PIMENTO-familie: de PIMENTO MINI. Super compact, super modulair en met meerdere bevestigingsmogelijkheden. Daarnaast zullen extra versies van de reguliere en grote PIMENTO met verbeterde veiligheidsfuncties worden gepresenteerd op de Eurobike-show: remlicht, stoplicht evenals een nieuwe PIMENTO FRONT.

AR APPDiscover the SPANNINGA AR app

Een andere innovatie die Spanninga toont op Eurobike 2024 is de release van een nieuwe update van de Augmented Reality (AR) App. De app is speciaal ontwikkeld voor categorie- en productmanagers, en maakt het gemakkelijk om de gehele Spanninga-collectie te ontdekken. Het biedt alle informatie die je nodig hebt, binnen handbereik!

In de verbeterde versie van de app zijn de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid verbeterd. Daarnaast is er meer informatie beschikbaar via uitgebreidere inhoud: hoogwaardige foto’s, informatieve video’s, 360°-weergaven en gedetailleerde technische beschrijvingen. Bovendien kan de verlichting nu in Augmented Reality op een fiets worden gevisualiseerd en kunnen gebruikers gemakkelijk in contact komen met de juiste contactpersoon binnen het internationale Spanninga-team.

Laat je verrassen door de nieuwste technologieën en de interessantste co-creaties op Eurobike 2024. We zien je graag in Hal 12.1 - A13!

VERTROUWDE SAMENWERKING MET DEZE MERKEN:

Word lid van onze nieuwsbrief

© 2024 SPANNINGA Alle rechten voorbehouden.

Maximum bereikt!
×