Vacatures

  • Technical Director

    Ben je gepassioneerd op het gebied van innovatie en heb jij het vermogen om visionaire ideeën om te zetten in concrete producten? Sluit je aan bij ons team als Technical Director!

  • Product Designer

    Ben jij een creatieve ontwerper, met kennis van de nieuwste technologieën? Bij Spanninga zijn we op zoek naar een vindingrijke en ervaren Product Designer.

  • Product Manager

    Spanninga zoekt een talentvolle Product Manager die het volledige proces van het introduceren van nieuwe verlichting begeleidt: van het eerste concept tot de productlancering.

Waarom werken bij Spanninga?
Wanneer je deel uitmaakt van het Spanninga team, betekent dit dat je bij een groep hoort die met optimisme en vastberadenheid naar de toekomst kijkt. Je zult deel uitmaken van een bedrijf dat ernaar streeft om de wereld veiliger, slimmer en aantrekkelijker te maken; een bedrijf met een sterke ondernemingszin en passie, dat haar uiterste best doet om de meest innovatieve verlichting specialist te zijn in micromobiliteit.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op waarden die belangrijk zijn voor onze klanten:

Passie – we zijn een globale familie die gepassioneerde mensen waardeert; we zijn toegewijd in hart en nieren; we innoveren door een open cultuur waarin we dingen delen, waarin we experimenteren en buiten de box denken; we leren zowel van ons succes als ons falen.

Integriteit – we zijn pioniers, met een open blik, ambitieus, korte lijntjes, eerlijk, sportief, vastberaden; we nemen de verantwoordelijkheid voor onze acties en delen onze meningen op een open manier.

Vertrouwen – we leggen de nadruk op de betrokkenheid en professionele successen van al onze teamleden; we verdienen het vertrouwen dat we aan onze relaties geven.

Inspiratie – we werken met onze klanten samen, net zoals we met elkaar werken: we luisteren, bouwen samen, waarderen ieders bijdrage; we ontwikkelen creatieve, innovatieve en onderscheidende kwaliteitsproducten.

« Het belangrijkste doel voor mij is om een omgeving te creëren, waarin iedereen zijn werk met plezier kan doen.  »

Feike Spanninga (Group Managing Director)

Spanninga Nederland
Met het hoofdkantoor midden in Friesland, is Spanninga Nederland een mooie plek om te werken. De provincie staat bekend om haar eigen identiteit, cultuur, taal en oude steden (waaronder Sneek en Leeuwarden), natuur (water, bos, duinen, zee en eilanden), sport (watersport, schaatsen, kaatsen en voetbal) en bovenal, een ontspannen sfeer.

2018 Spanninga Joure office entrance + Royal House logo

Kijk hier voor meer informatie: Friesland is in 2018 verkozen tot #3 beste plek om te bezoeken in Europa door Lonely Planet.

Spanninga Frankrijk 
Het kantoor van Spanninga Frankrijk is gelegen in de dynamische Rhône-Alpes-Auvergne regio. Het Ain-departement (Nantua), waar het bedrijf is gesitueerd, staat bovenaan de lijst met industriële departementen in Frankrijk en heeft de laagste werkloosheid in de regio. Het kantoor is ideaal gelegen (slechts 1 uur rijden naar zowel de luchthaven van Genève als Lyon Saint-Exupery en slechts 10 minuten vanaf de snelweg). Natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken met een groot aantal outdoor activiteiten (watersport, hiken, klimmen, skiën) en een beeldschone omgeving (bergen en meren).

Jos International office

Spanninga China
Met haar locatie in de high-tech industriële ontwikkelingszone van de Chinese Guangdong provincie, biedt het kantoor van Spanninga China eerlijke en aantrekkelijke werkomstandigheden en lonen voor haar werknemers. Om te voldoen aan de groeiende vraag en uitdagingen, hebben we een grote diversiteit aan vaardigheden nodig. Wat je achtergrond ook is, bij Spanninga China is er vast en zeker een mooie baan voor jou.

10 mooie redenen om bij ons te komen werken (volgens ons team)...

Leuke en dynamische markt
Fijne sfeer

Teamwork & open
communicatie met collega's

Goede werkomstandigheden

Familiebedrijf / korte lijntjes

Internationale
dimensie & omgeving
Verantwoordelijkheid en respect

Geen dag is hetzelfde
Financiële beloningen

Bedrijf met een zeer rijke geschiedenis & een mooi verhaal

VERTROUWDE SAMENWERKING MET DEZE MERKEN:

Word lid van onze nieuwsbrief

© 2024 SPANNINGA Alle rechten voorbehouden.

Maximum bereikt!