27 september 2021

SPANNINGA’s eerste virtuele evenement was een succes

Spanninga showroom virtual event

Van 14 t/m 16 september vond Spanninga haar eerste virtuele evenement: BEAM UP gericht aan B2B klanten plaats.

Tijdens het BEAM UP evenement kregen klanten een eerste inzicht in Spanninga haar nieuwe producten. Hier kregen ze de kans om exclusieve content te bekijken zoals presentatie video’s, technische documenten en 360 weergaven van de producten. Het was ook mogelijk Spanninga haar Accountmanagers virtueel te ontmoeten.

Sinds het evenement online plaats vond hadden bezoekers over de hele wereld de kans om het evenement bij te wonen. De eerste editie was een groot succes: meer dan 100 professionals uit de fietswereld waren  aanwezig, waarvan één derde uit China, één derde uit Nederland en de rest kwam uit andere Europese landen en de Verenigde Staten. Gedurende de drie dagen van het evenement vonden er meer dan 50 afspraken met de Accountmanagers plaats.

Positief verraste klanten vonden het evenement heel innovatief en professioneel,” aldus Olivier Gaume, Chief Commercial Officer bij Spanninga.