7 juni 2021

SPANNINGA x SKS GERMANY: krachtig achterlicht in een veelzijdig bagagedragersysteem

SKS Germany Infinity carrier with Spanninga rearlight side view

Ongelimiteerde mogelijkheden voor integratie in elke fiets. Met deze belofte lanceerde SKS Germany het Infinity bagagedragersysteem, welke tegemoet komt aan de hoogste standaarden. Op deze kenmerken van hoge kwaliteit en innovatieve technologieën, is de samenwerking met de Nederlandse verlichtingsfabrikant – Spanninga – tot stand gekomen.

Het Infinity assortiment bestaat uit twee bagagedragers: de GT en GT Plus met een laadvermogen van 15kg en 25kg. Beide zijn uitgerust met een geïntegreerd, minimalistisch en krachtig Spanninga achterlicht, welke verkrijgbaar is in zes varianten, gebaseerd op stroomvoorziening (e-bike of dynamo), met/zonder reflector en met/zonder remlichtfunctie.

Door de innovatieve COB LED technologie zijn de Infinity achterlichten zeer helder en verlichten ze zowel de achterkant als de zijkanten van de fiets. Daarnaast voldoen alle zes varianten aan de Duitse regelgeving.

“Het volledige Infinity systeem is gebaseerd op de ultieme integratie van alle componenten. Spatbord, W-rail (kabelgoot), bagagedrager en het Infinity achterlicht. Tezamen vormen ze een perfecte symbiose. Dankzij de W-rail is niet alleen de bagagedrager stabiel, maar kan de bekabeling naar het achterlicht ook snel, eenvoudig en netjes worden bevestigd.” Christoph Kohnen – Product Manager SKS Germany