20 april 2021

Paul de Haan voegt zich bij SPANNINGA als Group Director

Feike Spanninga and Paul de Haan image

Op deze mooie voorjaarsdag, kondigen we graag onze nieuwe Group Director aan; Paul de Haan. Samen met Feike Spanninga (eigenaar en tevens Group Director van Spanninga), zal hij het management van het bedrijf, dat bijna 103 jaar bestaat, gaan versterken.

Paul de Haan is een creatieve en mens-georiënteerde leider, met een goed gevoel voor ondernemerschap. Zijn sterke punten zijn het snel analyseren van complexe problemen, het implementeren van oplossingen en het efficiënt en overtuigend communiceren binnen en tussen organisaties.

Paul heeft de afgelopen 25 jaar verschillende management, R&D en operationele functies bekleed in verschillende industrieën. Hieronder vallen de metaalverwerkingsindustrie voor de internationale landbouw sector, de automobiel industrie, de complexe afvalverwerkingsindustrie en de leveringsindustrie van (biologische) ruwe grondstoffen.

“Ik ben erg blij onderdeel uit te maken van dit geweldige bedrijf met zijn indrukwekkende historie en ik heb zin in de uitdaging die voor me ligt. Samen met het fantastische team van Spanninga streven we ernaar om onze klanten optimaal te blijven bedienen en met hen samen te werken om zo voorop te blijven lopen in de ontwikkelingen van de fietsindustrie, zoals we tot nu toe altijd hebben gedaan.” aldus Paul de Haan.