9 februari 2021

SPANNINGA geïntegreerde verlichting valt in de prijzen!

Cannondale Mavaro Neo with Spanninga integrated light and award logo

Elk jaar overhandigt de Design & Innovation Award organisatie onderscheidingen aan de meest innovatieve, spannende en baanbrekende producten uit de fietsindustrie. Het is de enige award die producten test in een realistische setting in het dagelijks leven en ze daarna volledig beoordeeld. Op basis hiervan worden conclusies getrokken die gebaseerd zijn op een kritische en diepgravende analyse.

Dit jaar ontvingen twee producten – uitgerust met Spanninga geïntegreerde verlichting – een Design & Innovation Award:

Merida MIK-HD bagagedrager met Spanninga GLOW achterlicht
“De MIK-HD bagagedrager met geïntegreerd Spanninga achterlicht is een ideale vriend voor je dagelijkse ritjes. Het geeft elke e-bike meer veiligheid en biedt veel gebruiksgemak. En dit alles verpakt in een elegant en slank ontwerp.” Het volledige rapport lees je HIER
Merida MIK HD carrier with integrated Spanninga Glow rearlight

Cannondale Mavaro Neo 1 met geïntegreerd Spanninga identity light
“Het vooraf geïnstalleerde licht samen met de Garmin radar, die waarschuwt voor verkeer dat van achteren nadert, evenals de rechte fietshouding, zetten een nieuwe standaard op het gebied van zichtbaarheid in het verkeer.” Het volledige rapport lees je HIER
Cannondale Mavaro Neo with integrated Spanninga light in head stem

De Design & Innovation Award is zowel een bezegeling van als een benchmark prestatie voor de best-scorende producten in de fietsindustrie. De Design & Innovation Award is meer dan slechts een leuke titel of een rondje applaus voor merken. Het is de absolute standaard in awards die producten uitvoerig test in de echte wereld zoals in het dagelijks leven en ze daarna volledig beoordeeld, om zo te komen tot een weloverwogen besluit.