16 september 2020

SPANNINGA integreert achterlicht in COVERMYBACK2+

Een fietsproduct met focus op comfort en veiligheid in stijl, dat is de vernieuwde en verbeterde CoverMyBack2+, welke is ontstaan uit een samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven.

De praktische en minimalistische zadelrail biedt zowel een spatbord als geïntegreerd achterlicht in 1. CloseTheGap en Spanninga werkten samen om dit unieke en innovatieve product te creëren.

Het ARCO achterlicht is uitgerust met krachtige COB LED’s, welke een brede lichtbundel geven en zorgen dat je van achteren goed gezien wordt. Dankzij de positionering van het licht op de fiets, staat deze op perfecte ooghoogte voor automobilisten.

CoverMyBack2+ kan op drie verschillende manieren worden gebruikt: alleen als achterlicht, alleen als spatbord, of beide tegelijk. Met de zadelrail bevestig je snel en eenvoudig de gewenste uitvoering op je fiets.