10 augustus 2020

SPANNINGA sponsor van schaatsteam TEAM FRYSK

Met trots kondigen we aan, dat Spanninga in seizoen 2020-2021 officieel sponsor is van het schaatsteam Team Frysk. Als bedrijf dat werkzaam is in de sportieve sector, is de overeenkomst gesloten op basis van een gedeelde interesse in de sport in het algemeen en de Friese achtergrond in het bijzonder.

“Spanninga vindt het belangrijk om jonge sporters te ondersteunen op hun weg naar de top. Hierbij maakt het niet uit of deze sport zich op het gebied van fietsen bevindt, of in een ander gebied. Bovendien trainen de schaatsers in de zomer op de fiets en is er op deze manier wel degelijk een raakvlak met de producten van Spanninga. Maar dit is niet de hoofdreden geweest om Team Frysk te sponsoren,” zo zegt Feike Spanninga (eigenaar Spanninga).

Team FrySk werkt sinds zes jaar in Leeuwarden aan het opleiden van schaatstalent op zowel de langebaan als in de marathon. Dat begint door samen met de schaatsclubs jong talent te helpen met de start van hun schaatscarrière. Daarna verandert de focus langzaam van leren naar presteren. Als de sporters er dan klaar voor zijn kunnen ze uitvliegen om elders hun carrière door te zetten naar de top.

Meer informatie kun je vinden op:

Website
Facebook
Instagram