11 mei 2020

102-jarig bestaan van SPANNINGA

De maand mei markeert de 102e verjaardag van SPANNINGA. In 1918 begon Hotso Spanninga een edel-smederij in het Friese Joure. Heden ten dage heeft dit zich ontwikkeld tot een solide, internationaal bedrijf dat verlichtingsoplossingen maakt voor micromobiliteit wereldwijd.

Gedurende deze lange tijd zijn er vele uitdagingen geweest, waaronder oorlogen en economische crises. En ook op dit moment bevindt de wereld zich in een moeilijke situatie. Maar wat we ook zien in deze tijd van de Covid-19 crisis, is dat mensen toenadering zoeken tot elkaar, zich richten op hun lokale omgeving en het plezier van fietsen (her)ontdekken.

“Dat mensen de fiets nu extra vaak gebruiken en kunnen genieten van het mooie weer en de omgeving, is een prachtige ontwikkeling in een lastige tijd. Naast plezier, draagt fietsen ook op een andere manier bij aan het dagelijks welzijn. Bijvoorbeeld in het verminderen van files en drukte in het openbaar vervoer, wat het risico op verspreiding van het Covid-19 virus verlaagt. Wij zijn blij dat we als bedrijf al zoveel jaren een bijdrage kunnen leveren aan veilig en comfortabel fietsplezier voor iedereen.” Feike Spanninga (eigenaar Spanninga).

Dus laten we ons focussen op het positieve en een glas heffen – uiteraard met voldoende afstand – om al onze relaties, medewerkers en eindgebruikers te bedanken. Voor hun inzet tijdens de huidige tijd en ondersteuning in het afgelopen jaar. We hopen ieder van jullie, gezond en wel weer te kunnen zien tijdens onze verjaardag volgend jaar. Hopelijk tegen die tijd in een wereld die vrij is van dit virus.

Blijf veilig en let op elkaar!

VERTROUWDE SAMENWERKING MET DEZE MERKEN:

Word lid van onze nieuwsbrief

© 2023 SPANNINGA Alle rechten voorbehouden.

Maximum bereikt!