9 september 2019

Spanninga x Bianchi: wanneer design, integratie en functionaliteit samen komen

Bianchi bike with Spanninga light

Afgelopen week introduceerde het Italiaanse merk Bianchi in een officiële persconferentie tijdens Eurobike hun nieuwe e-SUV concept met geïntegreerde verlichting van Spanninga. Deze indrukwekkende e-MTB toont een samenspel van stijl en functionaliteit. 
Bianchi + Spanninga team© Bianchi + Spanninga team met e-SUV Racer

Bianchi e-SUV is een nieuwe generatie e-bikes, welke zijn ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. "E-SUV" staat voor electric sports utility vehicle. Het verhaal erachter? Je kunt overal naartoe, wanneer je jouw gevoel voor avontuur volgt. Deze fiets belichaamt het Bianchi Lif-E programma, gebaseerd op elektrische intelligentie: mobiliteit, veiligheid en vrijheid.

De ontwikkeling van de e-SUV met geïntegreerde verlichting van Spanninga is een mooi voorbeeld van de groeiende interesse van fietsfabrikanten in de integratie van verlichting als onderdeel van hun identiteit. Spanninga is zeer trots dat ze het prachtige Bianchi toe mag voegen aan haar merkenportfolio en kijkt uit naar een toekomst met meerdere samenwerkingen.

Kijk voor meer informatie op: BIANCHI e-SUV