5 september 2019

EUROBIKE AWARD voor een revolutionaire samenwerking!

Commuter Carrier Eurobike award 2

Na het succes van de BASIL COMMUTER CARRIER tijdens de Taipei Cycle Show eerder dit jaar, is het geen grote verrassing dat dit revolutionaire concept gisteravond is beloond met een Eurobike Award 2019 in de categorie "fietsonderdelen".

De bagagedrager is ontworpen voor de snelst groeiende doelgroep wereldwijd: de forenzen, die duidelijke wensen en behoeften hebben en weloverwogen een fiets kopen voor hun reizen. De ontwikkeling is tot stand gekomen met enkele internationale experts uit de branche: Spanninga, Tracefy, Massload en MIK.

Volgens de jury: "Is het allemaal daar: een geïntegreerd achterlicht met een brede lichtbundel, een verscheidenheid aan opties, waarmee de drager aangepast kan worden aan de afmeting van het wiel en de wensen van de fietser, meer ruimte voor de voeten en een GPS-module als anti-diefstal functie. De juryleden waren ook onder de indruk van de aantrekkelijke prijs voor het gehele pakket."

Vele merken hebben al gekozen voor de BASIL COMMUTER CARRIER en zijn vele opties voor de fietsmodellen van het nieuwe seizoen.