25 juni 2019

Fietsersbond benoemt Spanninga tot Fietsvriendelijk Bedrijf

Het is een zonnige ochtend wanneer Deodaat Boer (Relatiemanager bij de Fietsersbond) een mooi presentje langs komt brengen op het hoofdkantoor van Spanninga in Joure. Bij zich draagt hij namelijk de certificering ‘Fietsvriendelijk Bedrijf’ in de vorm van een oorkonde en muurplaquette, welke worden overhandigd aan directeur en eigenaar Feike Spanninga.

“We zijn erg vereerd deze plaquette en erkenning in ontvangst te mogen nemen,” zegt Feike Spanninga. “Na het invullen van de checklist, bleek dat wij een zilveren certificering kregen. Ontzettend mooi! Als is de wens er natuurlijk om door te groeien naar goud. Hier gaan we de komende jaren dan ook hard aan werken.”

Reden voor benoeming tot ‘Fietsvriendelijk Bedrijf’, is dat Spanninga op de checklist o.a. punten scoorde voor het regelmatig organiseren van bedrijfsuitjes op de fiets, het houden van bijeenkomsten binnen het bedrijf, waarbij werknemers geïnformeerd worden over de voordelen van het fietsen, er een Fietsambassadeur aanwezig is en het bedrijf een goede, overdekte fietsenstalling met reparatiemogelijkheden faciliteert.

Komt jouw bedrijf ook in aanmerking als ‘Fietsvriendelijk Bedrijf’? Doe dan snel de checklist op de website van de Fietsersbond.