30 april 2019

Vandaag is het feest!

Spanninga 100 years atmosphere image

1 mei: Spanninga is 101 en op een dag als vandaag kijken we met extra veel genegenheid en een zeer goed gevoel terug op een fantastisch jubileumjaar in 2018, waarin we 100 werden en wat – eerlijk is eerlijk – tot op de dag van vandaag wordt gevierd.

Het afgelopen jaar hebben we vele evenementen georganiseerd, met als hoogtepunten ons feest tijdens Eurobike en het jubileumevenement in oktober bij ons op kantoor. We hebben vele malen geproost, samen met al onze fantastische relaties, teruggeblikt op 100 jaar ervaring en vooruitgekeken naar een prachtige toekomst.

Met veel enthousiasme is iedereen die betrokken is bij Spanninga begonnen aan dit nieuwe jaar. We hebben dan ook enkele mooie introducties in het vooruitzicht… nieuwe technologieën, zoals de Contour Lighting Technologie (CLT©), nieuwe producten, zoals de S-RUN en nieuwe samenwerkingen, zoals de MIK Commuter Carrier met Basil, Massload en Tracefy. Spanninga wederom laat zien dat een vos wel zijn haren, maar niet zijn streken verleerd.